сряда, 24 август 2011 г.

Най-красивите Брби игри

igriКой са любимите игри на момичетата? Разбира се това са игрите с кукли Барби. Но за съжаление тези кукли са много скъпи и не всяко момиче може да има всички барбита, които иска. Затова, решението е да се играят igri с барби онлайн. Там игрите са напълно безплатни и за да играят на тях момичетата ще им е нужен единствено компютър и Интернет. Да, само толкова. Игрите с кукли Барби, които предлагат специализираните сайтове са толкова много, че трудно едно момиче може да се похвали, че е изиграло всичките. А като се вземе пред вид, колко много нови разновидности на игри с Барби излизат всеки ден, то мисията става невъзможна. А какви са видовете игри с Барбита?

Игри с кукли Барби - Това са игри, които имитират истински кукли. Можете да ги преобличате, да им правите прически, грим, маникюр и каквото още се сетите. Този вид са най-харесвани от момичетата, по тази причина и са най-разпространени.

Игри с Барби пъзели - При тези игри, както се подразбира от името, се нареждат различни виртуални пъзели с Барби.

Игри с Барби животни - Както всички момичета знаят, при барби игрите има и много животни, които съпровождат куклата. Това са различни понита, кученца и котенца. В някои от тях Барби трябва да се грижи за животинките, в други да ги преоблича, а в трети да ги храни и да им дава водичка.

барби игриИгри с Барби и Кен - Игрите с Кен също са много популярни. При тях момичетата трябва да обличат не само куклата Барби, но и куклата Кен. Тъй като са двойка дрехите им трябва да си подхождат и двамата да изгледат подходящо облечени за събитието, на което ще ходят.

Разбира се има и много други Барби игри, но няма да ни стигне мястото да опишем всичките. Има игри с Барби на скейборт, на колело, на кон и много други.

Барби игри можете да играете на сайта за флаш игри и забавления bgigri.com в специалната категория, в която са качени само игри с тази прекрасна кукла.